Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ....

Τώρα που έμαθα οτι αποχώρησε ο κ. Μαθιουλάκης απο τον Πλατανιά.... και έπεσε κατηγορία η ομάδα του... είδα στο χάρτη οτι ο Πλατανιάς είναι πιο κοντά μας απο οτι τα Χανιά ...χιλιομετρικά ....χαχαχχα
Πάντως μιας και μιλάμε ποδοσφαιρικά τελευταία αγωνιστική και οι φίλαθλοι των Χανίων είναι πολύ καυστικοί στην υπόθεση του ονόματος της ομάδος... Αντε να τελειώνουμε με τον Κισσαμικό γράφουν... και μάλλον θα τους ακούσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: