Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

... και στην ανάγκη καταβρέχει και το μπετόν που θα στηθεί το νέο μνημείο της Μάχης της Κρήτης, στον κόμβο των Καλεργιανών.
Μάλιστα ο Δήμος μας έχει ήδη βρει και το νέο όνομα του χώρου "Πάρκο Πεσόντων Κισάμου Μάχης Κρήτης" και η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου θα γίνει την Δευτέρα 21 Μαΐου στις 19.00, παράλληλα με τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των πεσόντων Κισαμιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: