Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

ΕΚΚΛΗΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Οικογένεια με τέσσερα παιδιά μαθητές στο Γυμνάσιο, Λύκειο, που χρόνια παραμένει στην Κίσαμο ψάχνει σπίτι για να ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ. Έληξε η συμφωνία με το σπίτι που έμενε και πρέπει να το αδειάσει επειγόντως και μάλιστα σε περίοδο εξετάσεων. Αν υπάρχει Κισαμίτης ιδιώτης ή κοινωνικός φορέας ή πολιτιστικός που έχει οίκημα ή κληροδότημα που δε χρησιμοποιεί, παραμένει κλειστό χρόνια, δεν σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί και είναι στοιχειωδώς κατοικήσιμο (τουλάχιστον τρία  δωμάτια έστω και  μικρά....) ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6949974005 για τυχούσα ενοικίαση προσαρμοσμένη στην περίσταση. Μπορεί να ζητήσει πληροφορίες για την οικογένεια.
Η οικογένεια χρόνια εργάζεται στην Κίσαμο παρέχει υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, σε συντήρηση, βάψιμο, κατοικιών κ.λ.π.  
Η οικογένεια δεν έχει μέσο μεταφοράς έτσι υποχρεώνεται να ψάχνει μόνο μέσα στην πόλη της Κισάμου. Η κατάσταση είναι επείγουσα, κυρίως για την ψυχολογική κατάσταση παιδιών.
ΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: