Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ.....

Επειδή ξέρω οτι "ψοφάτε" για κουτσομπολιό...επ' ψυχραιμία αυτοδιοικητικό κουτσομπολιό, μην πάει ο νου σας σε τίποτα άλλο, θα το κάνουμε σύντομα.... Μια πληροφορία όμως θα σας την δώσω ... Μια ομάδα ετοιμάζεται με σπόνσορα, και μάλιστα δεν την ενδιαφέρει τόσο η νίκη, όσο να ταράξει τα νερά... ήδη οι πρώτες κουβέντες έγιναν, για την κεφαλή....
Μάλιστα τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως ξεπηδήσουν και άλλες ομαδούλες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια αν εφαρμοστεί αυτή η περίφημη απλή αναλογική του Κλεισθένη.
Για να δούμε.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: