Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η Ε.Φ.Α Χανίων προκηρύσσει πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το 2ο υποέργο με τίτλο «Αρχαιολογική παρακολούθηση των εκσκαφικών εργασιών του έργου» του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση παλαιάς υδρομάστευσης Λαχιανών – Υδραυλικά έργα νέας υδρομάστευσης, επεξεργασίας του νερού της και διασύνδεσης της με τα δίκτυα ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.». Αφορά έναν αρχαιολόγο στην περιοχή των Λαχιανών. 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 
Στοά Βαρδινογιάννη 4ος όροφος, Τ.Κ. 73134 Χανιά, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων υπόψιν κ. Βασίλειου Κώτσου (τηλ. επικοινωνίας: 2821044418-2821094487) από 05.12.2019 έως 16.12.2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: