Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ο Δήμος Κισάμου θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στον λαό της Αλβανίας, που δοκιμάζεται από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, ξεκινά την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα:
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, λάδι συσκευασμένο, αλάτι, γάλα μακράς διάρκειας, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδι, αλεύρι.
ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ: παπλώματα και κουβέρτες σε καλή κατάσταση
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: παιδικά μπουφάν και ενηλίκων, παπούτσια παιδικά και ενηλίκων, παντελόνια και χοντρές μπλούζες παιδιών και ενηλίκων
ΦΑΡΜΑΚΑ: παυσίπονα, γάζες επιδέσμους, βαμβάκι, αντισηπτικά, αναλγητικά, αντιπυρετικά.
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, πάνες μωρουδιακές και ενηλίκων, μωρομάντηλα.
Ø Θερμή παράκληση, τα κλινοσκεπάσματα και τα είδη ρουχισμού να είναι καθαρά, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους και δε μπορούν να τα περιποιηθούν.
Ø Επίσης τα είδη να προσκομίζονται είτε σε μικρές κούτες είτε σε τσάντες που κλείνουν ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η μεταφορά τους.
Τη μεταφορά των πραγμάτων αναλαμβάνει αφιλοκερδώς η μεταφορική εταιρεία : «ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ»
Όλα τα είδη θα συγκεντρώνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κισάμου (πρώην δημαρχείο Μηθύμνης) μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου
από τις 08.30-14.30 μ.μ.
Τηλ. 28220-31989, 83105
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: