Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ως και αυτήν την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε απο την ΚΤΕΛ ΑΕ, ούτε απο τον Δήμο Κισάμου για τα απογευματινά δρομολόγια των μαθητών των Λυκείων, στην Κίσαμο. 
Εύλογη ανησυχία για μαθητές και γονείς ειδικά γι αυτούς που βρίσκονται στα νοτιοδυτικά του Δήμου μας, Κάμπο- Αμυγδαλοκεφάλι- Λειβάδια- Έλος- Κεφάλι- Βλάτος- Στροβλές,κλπ. Μάλιστα όπως διαβεβαίωσε το blog ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Α.Ε κ. Γιάννης Καψανάκης "γίνεται αγώνας από το γραφείο κίνησης για να μπορέσουμε να βρούμε αυτοκίνητα και προσωπικό και ταυτόχρονα γίνεται συνεννόηση με την περιφέρεια για το διαδικαστικό απο αύριο κατά 99% θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται"
Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης ξεκαθάρισε οτι χρειάζεται κατανόηση απ΄όλους αυτήν την ώρα και γίνονται προσπάθειες να μην πάνε τελικά οι μαθητές του ΕΠΑΛ στον Ταυρωνίτη για τα εργαστήρια τους, αλλά να κάνουν την εργασία τους προς το παρόν εδώ στην πόλη σε επιχειρήσεις, εως ότου στεγαστούν και αυτά σε κάποιο χώρο που ψάχνεται εντός της πόλης. Σκέψη σωστή αν καταλάβουμε την ταλαιπωρία των μαθητών με μάθημα πρωί και απόγευμα..αλλά και το ενδεχόμενο μια στιγμή να χάσουμε και τις σχολές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: