Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά την θετική εξέλιξη και ικανοποίηση του αιτήματος μας για συνέχιση της λειτουργίας των 2 τμημάτων του ΕΠΑΛ Κισάμου, ο Δήμαρχος Κισάμου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει: 
Τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ- ιδιαίτερα τον κ. Πολάκη και την κ. Βαγιωνάκη- οι οποίοι κατανόησαν το δίκαιο αίτημά μας καθώς και  τον αρμόδιο Υπουργό /Υφυπουργό που τελικά έδωσε τη δίκαιη λύση στη λειτουργία των δυο τμημάτων της Γ΄ Τάξης του ΕΠΑΛ Κισάμου.
Τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ καθώς και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας του Δήμου Κισάμου κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο για τον συντονισμό και την υλοποίηση των αποφάσεων που ελήφθησαν.
Το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη στήριξή του στις ενέργειες του Δήμου.
Τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ζερβάκη Στυλιανό για την αμέριστη στήριξη του στην συνέχιση της λειτουργίας των ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ Κισάμου αλλά και γενικότερα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.
Τους μαθητές, τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων του ΕΠΑΛ και του Γενικού Λυκείου καθώς και τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Κισάμου κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο για τη σωστή αντιμετώπιση και συνεργασία μέσα στα νόμιμα και λογικά πλαίσια διεκδίκησης.
Την ΕΛΜΕ Χανίων που συμπεριέλαβε στον αγώνα της και τη στήριξη των αιτημάτων του Δήμου Κισάμου.
Η διεκδίκηση για την αλλαγή κατηγορίας του ΕΠΑΛ Κισάμου συνεχίζεται ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: