Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ.... ΑΛΛΟ ΚΙΣΑΜΟΣ;

Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων μεταξύ του Δημάρχου Πλατανιά κ.Ιωάννη Μαλανδράκη και του Προέδρου του Λ.Τ.Ν. Χανίων κ.  Κων/νου Μανωλικάκη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επιτυχής ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την υποβολή πρότασης του έργου, "Επέκταση-Βελτίωση Λιμένα Κολυμβαρίου, προϋπολογισμού 7.000.000 € με το ΦΠΑ", στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας.
Επ' ευκαιρίας να θυμίσω στον κ Μανωλικάκη οτι στο ψαρολίμανο της Λίμνης στην πόλη της Κισάμου έχει πέσει η μια προβλήτα τώρα και 2 χρόνια και η μελέτη άφαντη......μάλλον έχει πάρει τον παλιό δρόμο και στα Πλακάλωνα στις στροφές δυσκολεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: