Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

Παρέμβαση σχετικά με την «παράλειψη» του τμήματος Χανιά-Κίσαμος αλλά και στήριξη στους δήμους Πλατανιά και Κισάμου εκφράζει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Χανίων με ανακοίνωση της.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε πάλι θεατές στο θέατρο του παραλόγου.
Η κυβέρνηση αθετώντας τις υποσχέσεις της για ισότιμη ανάπτυξη της Κρήτης για ένα ενιαίο οδικό άξονα από το Καστέλι έως τη Σητεία ανακοινώνει τη μελέτη κατασκευής του ΒΟΑΚ εξαιρώντας το κομμάτι Χανιά-Κίσαμο.
Ένα κομμάτι τόσο επιβαρυμένο αφενός γιατί είναι η κύρια πρόσβαση στα πιο επισκέψιμα μέρη του νησιού –τουριστικοί προορισμοί (Μπάλος, Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι) αφετέρου η αγροτική και επαγγελματική δραστηριότητα σε εκείνες τις περιοχές είναι πραγματικά πολύ έντονη.
Για το λόγο αυτό, είμαστε στο πλευρό των Δήμων Πλατανιά και Κισάμου και μαζί στο δίκαιο αίτημά τους, ζητάμε μια ενιαία μελέτη, ένα ενιαίο έργο από το λιμάνι του Καστελίου έως τη Σητεία.
ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: