Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΙΣΣΑΜIΚΟΣ 1-1

Στέκομαι στα λόγια του προπονητή του Κισσαμικού κ. Πετράκη.
«Όπως είχα πει και πριν από το παιχνίδι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες της Κρήτης σίγουρα έχει ιδιαιτερότητες. Η δεύτερη ιδιαιτερότητα ήταν ότι με τον συγκεκριμένο αντίπαλο είχαμε αγωνιστεί ξανά σε φιλικό αγώνα, το οποίο αυτό μπορεί να επηρεάσει είτε τη μία ομάδα, είτε την άλλη, είτε στο διάβασμα του παιχνιδιού, είτε όσον αφορά τη νοοτροπία, την ψυχολογία και οτιδήποτε άλλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο παρότι προσπαθήσαμε είχαμε κάποια κενά κατά κύριο λόγο με βάση αυτό που είχαμε δουλέψει στην ασφάλεια της μπάλας στη θετική μετάβαση. Εκεί πραγματικά ο Εργοτέλης μας πίεσε καλά και δεν καταφέραμε να βγάλουμε την μπάλα από την πίεση ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε βέβαια κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρία. Από την άλλη μας απείλησε ο Εργοτέλης, χωρίς να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες κι έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το γκολ που δεχθήκαμε προς το τέλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι μείναμε με παίκτη λιγότερο οι παίκτες μου έκαναν μία σημαντική προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού ο βαθμός μας ικανοποιεί και πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό».

Όσο για την προσπάθεια που πάει να γίνει για να ξαναδούμε μπάλα στην γειτονιά μας απο τον Νέο Κισσαμικό... τα αποτελέσματα μας απογοητεύουν, Ασπάλαθος-Νέος Κισσαμικός 5-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια: