Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΘΑ ΔΙΧΑΣΤΕΙ;

Όπως είναι γνωστό, ο νέος πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κισάμου θα κατέβει με το συνδυασμό του κ. Μαργαρώνη στις ερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου. Μέχρι κάποια στιγμή όλα έδειχναν πως προς τα 'κει πάει το παιχνίδι, ΑΛΛΑ όλα αυτά μέχρι να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» ο Αντώνης Ροκάκης. 
Η κίνηση του Αντώνη ήρθε ως μια ευχάριστη έκπληξη σε όλη την Κίσαμο, αφού ο ίδιος όχι μόνο κατάγεται από την Κίσαμο, αλλά παραμένει πιστός στον τόπο του, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των εργασιών του. Ο ίδιος και η οικογένεια Ροκάκη με πείσμα κράτησαν μεγάλο κύκλο των επιχειρήσεών τους στα Χανιά, καθώς όπως είχε πει και ο ίδιος ο Αντώνης σε ανύποπτο χρόνο «Τον τόπο που μας μεγάλωσε οφείλουμε να τον τιμούμε καθημερινά, να τον ενισχύουμε και να βοηθάμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόοδο του». 
Όταν έμαθαν οι Κισαμίτες ότι ο Αντώνης Ροκάκης θα είναι υποψήφιος, μια μεγάλη και δυνατή ομάδα επιχειρηματιών συντάχθηκαν ως στρατιώτες στο πλευρό του. Και όχι μόνο αυτοί! Απ’ ότι μαθαίνουμε, σχεδόν όλη η Κίσαμος συστρατεύεται στο πλευρό του, αφού είναι η πρώτη φορά που ένας Κισαμίτης κάνει αυτό το μεγάλο βήμα!
Ίσως λοιπόν, βιάστηκε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κισάμου να κάνει την κίνησή του.  
Ο Κισσαμίτης

2 σχόλια:

Unknown είπε...

το πιο εγκυρο γκαλοπ εινε η εκλογες μειν το ξεχνας αυτο φιλε κισσαμιτη

Unknown είπε...

Ο ΛΑΟΥΤΙΕΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ