Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Ξανακτύπησε ο Γιάννης Ρεβελάκης μέσα απο την προσωπική του σελίδα σχετικά με το κλειστό δημοτικό συμβούλιο και γράφει...
-Να διευκρινίσουμε βέβαια ότι σ αυτές τις μεθοδεύσεις των κλειστών Δημοτικών συμβουλίων με τους απαράδεκτους αποκλεισμούς.... παρασύρουν και νέα άφθαρτα άτομα του συμβουλίου, που οι παλιές “καραβάνες” εμπλέκουν και εν τέλη χρησιμοποιούν ως “μπούτι” η ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ!
Ο επιχειρηματίας κύριος Στεφανουδακη Στέλιος, όχι μόνο είχε αναφαίρετο δικαίωμα να παρευρεθεί στο ΔΣ και να εκθέσει τις απόψεις του και τις ζημιές οι οποίες προκαλούν και υφίσταται η επιχείρηση του, κατά το διάστημα εκπομπής ρύπων του υφιστάμενου ρυπογόνου πυρηνοεργοστασιου.
Αλλά...
Επιπρόσθετα έπρεπε να ενθαρρυνθεί ώστε να παρευρεθεί στο Δημοτικό συμβούλιο.
Διότι κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έχετε την παραμικρή ισχύ χωρίς τους Δημότες.
Χωρίς τους Δημότες και με κλειστές τις «Θύρες» μονάχα τα αυτιά του επιχειρηματία μπορείτε να χαϊδεύετε. 
Νεαροί Κύριοι και κύριες και άφθαρτα παιδιά που συμμετέχετε στα θεσμικά όργανα. Προσοχή στις παλιές επαγγελματικές  “καραβάνες”...
Γιάννης Ρεβελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: