Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΙΝΚΑ-ΝΕΟΙ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ 1-0

Πρώτη ήττα για την ομάδα των νέων του Κισαμικού,που παρόλο έπαιξε πολύ καλύτερα απο την αντίπαλος της έχασε στα σημεία, Όμως παρά την ήττα οι Νέοι του Κισαμικού βρίσκονται στην πρώτη θέση. Να θυμίσω για άλλη μια φορά οτι αυτή η ομάδα δεν παίζει όπως και οι παίδες, ποτέ στην Κίσαμο, δεν μπορούν να έλθουν οι άλλες ομάδες είναι μακρυά ... έτσι είναι αναγκασμένη να κάνει πρωταθλητισμό στα Χανιά.
Να τι έγραψε ένας πατέρας στην σελίδα του για τον αγώνα αυτό. 
"-Χθες στα Νεροκούρου σε ένα σημαντικό αγώνα από την μεριά μας 4 μπαμπάδες και 2 μαμάδες να υποστηρίξουν την ομάδα μας και από την άλλη πάνω από 30 άτομα να υποστηρίζουν το ΙΝΚΑ.
Η μοναξιά κάτι παραπάνω από εμφανής και η απουσία-αδιαφορία-απαξίωση απέναντι σε μια ομάδα που αποτελείται με ότι καλύτερο υπάρχει από ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ παιδιά και αποτελεί το μέλλον πραγματικά προβληματίζει και στεναχωρεί.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ."
Γιώργος Νικολοζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: