Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΘΗΚΑΝ 16 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Ενώ ο δήμος Κισάμου ενέκρινε την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων για να καλύψει τις κενές οργανικές θέσεις, των ανταποδοτικών υπηρεσιών ΟΤΑ (Υπηρεσία Καθαριότητας) και σύμφωνα µε τις υπηρεσιακές ανάγκες του,  στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του, εντούτοις κάτι δεν πήγε μάλλον καλά και δεν πέρασε από τα υψηλά κλιμάκια. 
Έτσι αν αληθεύουν οι πληροφορίες χάθηκαν για τον δήμο μας (16) δεκαέξι θέσεις που θα μπορούσαν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα μας.
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει διορθωτική κίνηση αν και οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα είναι ...εξοργισμένοι.
Να υπενθυμίσω οτι το τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο είχε τεθεί ερώτημα από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ. Μαυροδημητράκη αν είμαστε μέσα στα χρονικά όρια για την υποβολή των αιτήσεων... και η απάντηση ήταν ΝΑΙ.... τώρα τι άλλαξε και δεν κατοχυρώσαμε τις 16 θέσεις... απάντηση θα δώσει η δημοτική μας αρχή.
Δείτε εδώ τους δήμους που θα προσλάβουν προσωπικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: