Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ

Η επιστροφή των Νέων του Π.Γ.Σ Κισαμικού στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου συνοδεύτηκε με μια σπουδαία νίκη (2-0) απέναντι στον Πανακρωτηριακό, που τους διατήρησε και στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αυτό ας το δουν οι διοικούντες, οτι η ομάδα πρέπει να παίζει τα παιχνίδια της στο Δημοτικό στάδιο σαν γηπεδούχος, δεν ζητάει τίποτα περισσότερο, απλά να εφαρμόζεται το ίδιο που γίνεται και στις άλλες ομάδες του νομού. Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν οι έδρες.. αλλιώς ας κάνουν τις απονομές και ας χρίζουν πρωταθλητές όταν και όπου θέλουν.. Μάλιστα επειδή ακούστηκε οτι πρόβλημα είναι η διαιτησία, οι γονείς είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν την διαιτησία αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
Για την ιστορία Πλευράκης και ο Καστανοπουλάκης οι σκόρερ της ομάδος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: