Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΟΚΑΚΗ

Ανακοίνωση απάντηση στην επιστολή του Αντώνη Ροκάκη έστειλε ο Νέος Εμπορικός σύλλογος Κισάμου στην οποία αναφέρονται τα εξής:
"Θα περίμενε κανείς να συμπορευτούμε όλοι εμείς οι συντοπίτες του Αντώνη Ροκάκη και να συμμεριστούμε το «όραμα του». Επειδή «γνωριζόμαστε» πολλά χρόνια, η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αντώνη Ροκάκη για την θέση του προέδρου του ΕΒΕΧ μας βρίσκει πλήρως αντίθετους και μας γεμίζει με αμφιβολίες και ανησυχίες για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί το εν λόγο εγχείρημα.
Αναφέρεται, στην ανακοίνωση-πρόσκληση του, συμπόρευση και συνεργασία, έννοιες κατά την γνώμη μας οι οποίες δεν συνάδουν με την μέχρι τώρα πορεία του. Σαν πρόεδρος του Ερασιτεχνικού σωματίου ΠΓΣ Κισαμικός τύχατε την στήριξη της τοπικής κοινωνίας η οποία αγκάλιασε το εγχείρημα και στήριξε την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο.
Ποια είναι η παρακαταθήκη σας στην Κίσαμο, ποιες αθλητικές υποδομές υποστηρίξατε ή προωθήσατε από του θέση σας; Αντίθετα κατά πρόσφατη «δήλωση» σας σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης δρομολογούσατε επί διετίας την μετακίνηση της ΠΑΕ Κισαμικός στα Χανιά, ενώ τοπικά ενημερώνατε ότι διεκδικούσατε αθλητικές υποδομές κατάλληλες για football league.
Επιπροσθέτως ΔΕΝ στηρίξατε δρομολογημένες υποδομές στο στάδιο Κισάμου, πιθανή υλοποίηση των οποίων δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα σας. 
Δεν συμπορευτήκαμε παρά την πρόσκληση σας δεδομένου ότι κατά την πρόταση σας παρουσιάσατε ότι ηγείται του συνδυασμού διαφορετικό πρόσωπο από εσάς και παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις μας, μας διαβεβαιώσατε ότι εσείς στην παρούσα συγκυρία ΔΕΝ ηγείστε κανενός συνδυασμού. Προφανώς τα γεγονότα σας διαψεύδουν, από τις αποφάσεις σας και ύφος σας και διαρρηγνύεται η σχέση εμπιστοσύνης που προσπαθήσαμε καλοπροαίρετα να χτίσουμε.   
Οι τελευταίες αποφάσεις σας και πράξεις σας δεν συνάδουν με τα λόγια σας, η Κίσαμος αποδεδειγμένα δεν σας ενδιαφέρει και δεν σέβεστε και ούτε εκτιμάτε τους «χωριάτες». 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: