Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ

Παραιτήθηκε λέει ο Μαρινάκης για προσωπικούς λόγους.... οτι και να έγινε ο άνθρωπος είχε την ευθιξία να παραιτηθεί. Εμείς εδώ απλά εκτός οτι χωλιάζουμε, δεν πατούμε και στα Δημοτικά συμβούλια. Δεν ξέρω αν είναι της μόδας, αλλά ο μόνος λόγος που κάποιος εκτίθεται στα κοινά είναι για να βοηθήσει τον τόπο... όταν απουσιάζει απο τις αποφάσεις μάλλον δεν ήταν αυτός ο λόγος που εκτέθηκε.  Όσοι εκλέχτηκαν είναι απαραίτητοι και η παρουσία τους σε κάθε συμβούλιο υποχρεωτική, πρέπει να ακούνε, να ενημερώνουν τους ψηφοφόρους τους και να ψηφίζουν. Η απουσία τους σημαίνει αδιαφορία και αυτή μας κάνει να βλέπουμε τα αποτελέσματα.
Ένα συμβούλιο κάθε μήνα, σιγά το πράγμα... βέβαια το παράδοξο και το παράξενο είναι οτι οι απουσιάζοντες έχουν δουλειά πάντα όταν γίνεται Δημοτικό συμβούλιο ...γιατί άραγε;
Είναι και δικαιολογημένοι.....
Ο Γραμβουσιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: