Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.....

"Κάποιοι που ψήφισαν για την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη πήγαν στην Αθήνα για να μη ψηφίσουν σήμερα στη Κίσαμο για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, συγνώμη...... για παραλαβή της φλόγας για το Μαραθώνιο Κρήτης! Αυτοί που δεν έφυγαν και ψήφισαν στην εκλογή του Μητσοτάκη τι θα κάνουν σήμερα?
Ίσως να ψηφίσουν...... Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.
Άλλοι δημοσιοποιούν ποιόν στηρίζουν με ανακοινώσεις. Ίσως μας θεωρούν... μάζα! 
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η μειοψηφία."
Κώστας Χαρτζουλάκης
.... και η απάντηση του δημάρχου
"Λυπάμαι ειλικρινά όταν βλέπω άνθρωποι επιστήμονες τους οποίους εκτιμώ, να βγάζουν τόση "χολή" για άλλους, νομίζοντας οτι κάτι κάνουν. Το οτι δεν κατάφεραν να επιτύχουν αυτό που θα ήθελαν και το καταφέρνουν άλλοι, δεν νομίζω οτι τους δίνει το δικαίωμα να αναφέρονται απαξιωτικά για ενέργειες άλλων προσώπων. Όσο αφορά τον εαυτό μου, ενημερώνω ότι ως πολίτης, αλλά και τώρα ένα παραπάνω κατέχοντας δημόσιο αξίωμα, έχω δικαίωμα να υποστηρίζω και να συμμετέχω σε διαδικασίες δημοκρατικές ανεξάρτητων πολιτικών πεποιθήσεων μου. Παρότι, και είναι τιμή μου που μετά την πιστοποίηση (απο την παγκόσμια ομοσπονδία μαραθώνιων) του Μαραθωνίου Κρήτης, βρισκόμουν στην Αθήνα .... Ψήφισα στις εκλογές της Κεντροαριστεράς.. 
Αριθμός είσπραξης των 3 ευρώ 218958 ....
Υ.Γ Νομίζω καλώ είναι πρώτα να ρωτάτε ..γιατί συμπαρασύρεται ανθρώπους να συμφωνούν μαζί σας παραπλανώντας τους...."
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: