Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑ "ΤΕΤΟΙΑ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κισάμου, αν έμαθαν, που θα έμαθαν για την απόφαση αυτή, ας καταλάβουν οτι έτσι και αλλιώς είμαστε γραμμένοι απ΄όλους κι ας σταματήσουν να το παίζουν υπεράνω όλων. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις καλές ή κακές όλο και κάποιο έργο πέταξαν στην γειτονιά μας...ας ελπίσουμε οτι και αυτοί στο τέλος της θητείας τους θα μας πετάξουν ένα ξεροκόμματο. 
"Υπογράφηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει:
«Τις προκαταρκτικές ενέργειες και διαδικασίες προετοιμασίας της προκήρυξης του διεθνούς διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης για τη  «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευσης του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά Άγιος Νικόλαος» ως σύμβαση παραχώρησης, με διεθνή διαγωνισμό με βάση τον νόμο 4413/2016 και την Ευρωπαϊκή Οδηγία 23/2014».
Η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση τροποποιεί την υφιστάμενη (που υπεγράφη στις 27.3.2017) ώστε να συμπεριληφθεί στο αντικείμενό της και το τμήμα μέχρι τον Άγιο Νικόλαο. Υλοποιούνται έτσι οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζη, στο πρόσφατο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Ηράκλειο, για υλοποίηση του τμήματος του ΒΟΑΚ από τα Χανιά έως τον Άγιο Νικόλαο."
Μετά τον τέτοιον που είχε πει το περιβόητο ότι η Κρήτη τελειώνει στο Κολυμβάρι έρχονται τα καμάρια μας και την τελειώνουν στα Χανιά.
Ανατριχίλα με πιάνει.... περιμένω τις δικαιολογίες που ξέρω οτι θα υπάρξουν αλλά και τις ενέργειες μας για του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: