Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017 βρίσκουν τον τόπο μας σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και τον επιχειρηματία αντιμέτωπο με πολλά πιεστικά ζητήματα επιβίωσης. Αυτές τις ώρες ευθύνης, ενώνουμε όλες τις δυνάμεις μας και κινητοποιούμε όλες τις δυνάμεις του επιχειρηματικού κόσμου να οργανωθεί, να δουλέψει στοχευμένα, συλλογικά, αποτελεσματικά.
Προτείνουμε νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία, που θα μετατρέψει το επιμελητήριο σε εργαλείο λύσεων, με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Οι καιροί αλλάζουν. Παλαιοκομματικές πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν. Απαιτείται γενική συναίνεση, διάλογος, ομαδική δουλειά, διεκδικητικότητα, αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, σύνεση, διαρκής ενημέρωση, εξωστρέφεια και καινοτόμες ιδέες πρωταγωνιστών στο πεδίο των καιρών.
Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,
Με αυτές τις σκέψεις κατέθεσα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Χανίων με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» του Αντώνη Ροκάκη.
Σ΄ αυτήν την προσπάθεια της οικονομικής και επιχειρηματικής αναστήλωσης του Νομού μας δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς.
Οφείλουμε να ξεπεράσουμε την αδιαφορία για τα κοινά, που έχει προκαλέσει ο οικονομικός μαρασμός.
Η συμμετοχή μας τόσο στην εκλογική διαδικασία, όσο και στα πράγματα γενικότερα, είναι επιβεβλημένη.
Αυτή θα δώσει δυναμική στο συνδυασμό, σε μένα προσωπικά αλλά και στον Επιμελητηριακό Θεσμό: να διεκδικήσει ευκαιρίες, να απαιτήσει δικαιώματα και να κερδίσει αγώνες.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Παντελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: