Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΕΣΗ" ΚΑΠΟΙΟΙ

Ο Κισαμικός ήταν και είναι απο τις ομάδες που στήριξαν την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων και μάλιστα αυτό δεν κρατήθηκε κρυφό. Φυσικά σαν ομάδα που εκπροσωπεί τον νομό σε μεγάλη κατηγορία, και χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, θα έπρεπε να είχε μια καλύτερη αντιμετώπιση γενικά στα όσα αφορούν το ερασιτεχνικό σωματείο. Ο ερασιτέχνης Κισαμικός έσωσε και τα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά Χανιά που τα τελευταία χρόνια ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και αντί λοιπόν να μοιράζει το καρπούζι η ΕΠΣ Χανίων στην μέση, εφαρμόζει πολιτικές περασμένων χρόνων, που είχαν φέρει μάλιστα την σύγκρουση με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣ. 
Ο Κισσαμικός αυτήν την στιγμή και μετά την φυγή της μεγάλης ομάδος στα Χανιά εκπροσωπείτε στα τοπικά πρωταθλήματα με τις υποδομές του, έχοντας μάλιστα την ομάδα Νέων στην πρώτη θέση του σχετικού βαθμολογικού πίνακα. Μια ομάδα με ότι καλύτερο έχει η γειτονιά μας, όμως αντί να έχει την δίκαιη αντιμετώπιση που θα έπρεπε, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ όλες οι ομάδες των Χανίων, δείτε στο επίσημο έγγραφο της ΕΠΣ Χανίων, που αναγκάζει τα παιδιά να παίζουν αλλά και τι ώρα, οι άνθρωποι που βγάζουν το δίκαιο πρόγραμμα!!!
Στους Άγιους Απόστολους στις 09.00 το πρωί.... και εντάξει να παίξουν και οι μικροί για τα Χανιά, αλλά στις 9 το πρωί; Δηλαδή τι ώρα πρέπει να ξυπνήσουν τα παιδιά που μένουν στον Πλάτανο, στην Ροκκα και απ΄όπου αλλού έρχονται για να παίξουν για το χόμπι τους, στις 6.30 το χάραμα;
Δυστυχώς άλλη μια φορά γίνεται φανερό ποιοι δεν ενδιαφέρονται και ποιοι δεν θέλουν το καλό μας... Μήπως αν δεν πάμε να παίξουμε μια φορά να το καταλάβουν; Βέβαια υπάρχει και το άλλο να ξυπνήσουν τα παιδιά του Ακρωτηρίου (που δεν έχω τίποτα με τα παιδιά αλλά με αυτούς που βγάζουν το πρόγραμμα) και να έλθουν στις 09.00 το πρωί να παίξουν στο Καστέλλι; Θα τους άρεσε;
Μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές τότε που το μίσος για την Κίσαμο και τις ομάδες της είχε φτάσει στο απροχώρητο.... τότε που η δίκαιη ΕΠΣ Χανίων μοίραζε την απόσταση Καστέλι-Σούδα και την μέση την έβγαζε στα Νεροκούρου.... τότε που ενώ η Κίσαμος είχε συνθετικό χορτάρι, πρώτη στον νομό, την ανάγκαζαν να παίζει σε ξερό γήπεδο επειδή οι άλλες ομάδες δεν είχαν.. 
Κρίμα για ότι συμβαίνει στην ΕΠΣ Χανίων και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λένε οι γονείς αλλά και οι διοικούντες των Ακαδημίων της πόλης μας. Κρίμα!!!

Υ.Σ Το Σάββατο παίζει στην Κίσαμο η Θύελλα Καλαθενών...γιατί άραγε να μην παίξουν νωρίτερα οι Νέοι, οι Παίδες και όλες οι ομάδες της πόλης που είναι γηπεδούχοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: