Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΙΣΟ

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης κάτω των 20, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.
Στα Χανιά από τις 15/7/17 έως και 17/7/17 φιλοξενείται η Εθνική μας ομάδα και σήμερα δίνει τον τελευταίο της αγώνα με την Γερμανία. Μοναδική ευκαιρία λοιπόν για τους φίλους του αθλήματος να δουν ζωντανά την ομάδα μας.
Τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Κίσαμου δήλωσαν εθελοντές στο πρωτάθλημα και συμμετείχαν στην τελετή έναρξής του Πρωταθλήματος όσο και ως βοηθοί γηπέδου.
Μια εμπειρία ξεχωριστή για τα νέα παιδιά του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: