Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ

"Το Υπέροχο ταξίδι με το καράβι του Κισσαμικού τελείωσε για μένα. Αποχωρώ από την θέση του φροντιστή για οικογενειακούς λόγους.
Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που περάσανε από την ομάδα, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία πού είχαμε αυτά τα χρόνια.
Σε αυτό το σημείο θα ΄θελα να τονίσω ότι όλοι οι Κισαμίτες ειδικά φέτος που η ομάδα μετακομίζει στα Χανιά ας προσπαθήσουμε να φανούμε αρωγοί στην δύσκολη αυτή προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορούμε γιατί πρώτα απ΄όλα είμαστε Κισσαμικοί παντού και πάντοτε.
"Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός"
Μετά Τιμής
Πυροβολάκης Αρτέμιος"

Από το 2003 ο Αρτέμης ήταν η ψυχή της ομάδος, Ο Ακούραστος Εργάτης, σε μια προσπάθεια που η ομάδα γνώρισε μόνο επιτυχίες. Ήταν ο πανταχού παρών σε όλα αυτά τα μικρά και ασήμαντα για μας, αλλά σπουδαία για να λειτουργήσει μια ομάδα. Ήταν απαραίτητος έως.. αναντικατάστατος και ξέρω οτι η αποχώρηση του θα στεναχωρήσει πολλούς, όμως η επιλογή είναι δική του. 
Από το 2003 ήταν η καρδιά του Κισαμικού υπηρετώντας πιστά σε πολλά πόστα την ομάδα, σαν γραμματέας, σαν υπεύθυνος ακαδημιών, σαν αντιπρόεδρος, σαν φροντιστής. Καλή επιτυχία φίλε Αρτέμη σε ότι και να κάνεις, ξέρω οτι κάθε Κυριακή θα είσαι κάπου εκεί στην εξέδρα μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: