Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.....

Η Κρήτη έχει ανάγκη ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, τον Βόρειο Οδικό Άξονα (ΒΟΑΚ) και αποτελεί για την Περιφέρειας μας ύψιστη προτεραιότητα, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
- Είναι ένα έργο πνοής για το νησί που θα συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία, την ανάπτυξη και την ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών, ντόπιων και αλλοδαπών. Για το συγκεκριμένο έργο υπάρχει ευρεία συναίνεση από τις πολιτικές δυνάμεις και τους φορείς της Κρήτης, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρόταση της Περιφέρειας.

Προτεραιότητα ο νέος σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, σωστά, αλλά καλό είναι ώσπου να τον φτιάξετε, να κόψετε τα χόρτα δεξιά και αριστερά, να κλείσετε καμιά λακκούβα, να κάνετε τις διαγραμμίσεις και φυσικά να κλείσετε τους παράνομους παράδρομους που υπάρχουν και σκοτωνόμαστε στον τωρινό σούπερ δρόμο. Αυτά έχουν προτεραιότητα κ. περιφερειάρχη μιας .... ώσπου να τα βρείτε με τους πολιτικούς θα έχουμε εξαφανιστεί και σαν είδος από τούτο τον κόσμο. Και φυσικά δεν μιλάω για αλλού, αλλά για εδώ την Κίσαμο που τον θεωρείτε και έτοιμο τον ΒΟΑΚ... τρομάρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: