Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΥΔΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΝΑΡΟ

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ των Χανίων σχετικά με το οτι μια εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον για την άγονη γραμμή Κίσαμος, Κύθηρα, Πελοπόννησο Πειραιά... και ξέχασαν να ψάξουν πως μια γραμμή που θα έπρεπε να ήταν απο τις πιο καλές και θα έκαναν αμάν οι ναυτιλιακές εταιρείες να την κτυπήσουν, κατάντησε να βρίσκει πλοία με μεγάλη δυσκολία!!!
Είναι απορίας άξιον βέβαια μια εταιρεία σαν την ΑΝΕΚ να μην αγοράζει ή να μην βρίσκει τόσα χρόνια ένα καράβι της προκοπής, σε μια γραμμή που είναι στην γειτονιά της, στα νερά της, και ξέρει την αμ τι άλλο την αγάπη της Κισάμου προς αυτήν. Μια γραμμή που θα μπορούσε να είναι πηγή εσόδων για όλη την Δυτική Κίσαμο και όχι μόνο, αρκεί βέβαια να το ήθελε. 
- Μάλλον κάποιοι θα τρίβουν τα χεράκια τους με την εταιρεία που έδειξε ενδιαφέρον...
Μερικές φωτο δεν βλάπτουν πάντως.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: