Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....

Όπως ενημέρωσε το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων η εταιρεία European Seaways κατέθεσε, αίτημα στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας για την κάλυψη των δρομολογίων στη γραμμή Πειραιάς – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Καστέλι που είναι επιδοτούμενα. 
Τώρα η εν λόγω εταιρεία θα πρέπει να καταθέσει μέχρι την Τρίτη το όνομα του πλοίου με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει το υπουργείο για την κάλυψη της γραμμής, τα πιστοποιητικά και την εγγυητική επιστολή.
Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθεί το πλοίο που θα αντικαταστήσει το Κορνάρος και να κάνει τα δρομολόγια τακτικά και στην ώρα τους. Η γραμμή είναι κερδοφόρα αρκεί να την δουλεύουν κανονικά.
Η European Seaways έχει έδρα την Αθήνα και τώρα με τα πλοία της κάνει δρομολόγια στο Ιόνιο συνδέοντας τα νησιά με Ιταλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: