Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ;

Πως το λέγανε οι παλιοί μας..... "Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει", αλλά και "Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά". Έ κάτι τέτοιο κάνουν τα Χανιώτικα Νέα και ιδιαίτερα ο κύριος Μάκης Καρτσωνάκης αθλητικογράφος στην συγκεκριμένη εφημερίδα, που έχει μάλλον αναλάβει να κάνει τα προξενιά. Εδώ δεν βλέπει τα χάλια της νύφης αυτός θέλει με τον ζόρι συμπεθεριό. 
Κύριε Καρτσωνάκη ξέρουμε ότι επιδιώκεται την συνένωση του Κισαμικού με τον ΑΟΧ αλλά με τα χάλια του ΑΟΧ δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για μας... ας πορευθείτε λοιπόν με το να μας βλέπετε να αγωνιζόμαστε στην Football League 2017/2018 και ας φτιάξετε τα πράγματα όσο θα αγωνίζεστε σε μια άλλη κατηγορία. Φυσικά παρακαλούμε να μείνετε και να κερδίσετε το δικαστήριο, αλλά η φίλαθλοι του Κισαμικού, οι παλιοί πρόεδροι και σύμβουλοι της ομάδος, οι γονείς των μικρών αθλητών, θέλουν την ομάδα τους να συνεχίσει την ιστορική διαδρομή της δίχως συνενώσεις, που δεν έχουν κανένα όφελος στην κοινωνία της Κισάμου, εν αντιθέσει με σας που θα σωθείτε απο το ρεζιλίκι...
- Κάθομαι και σκέφτομαι πολλές φορές πόσες φορές μας έχετε βοηθήσει εσείς, και αναρωτιέμαι αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θέλαμε εμείς μια συνένωση θα μας δεχόσασταν; Θα δεχόσασταν εμάς τους "χωριάτες"; Άντε φτάνει το δούλεμα...
Φυσικά είναι στην διακριτική ευχέρεια της διοίκησης και του προέδρου να κάνει οτι θέλει, ακόμα και μια συνένωση, ακόμα και να αλλάξει καταστατικό, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο την ομάδα την έχουμε .. ξεγράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: