Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΗΣ

Για να καταλάβω και εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά.... τα χρήματα που εισπράττονται απο την Μονομετοχική του Δήμου Κισάμου, δεν φτάνουν για την καθαριότητα του Μπάλου ή του Ελαφονησιού και αυτός είναι ο λόγος που οι Ξενοδόχοι απαίτησαν να βάλουν το 10άρικο. Λες; 
Είδες τι μαθαίνεις ... μάλιστα αυτό το έχουν υιοθετήσει και τα ΜΜΕ των Χανιών που γράφουν με έμφαση οτι αν δεν φτάνουν τα χρήματα που εισπράττονται στον Μπάλο και στο Ελαφονήσι για την προστασία του.. που έτσι και αλλιώς είναι ανταποδοτικά ..να μας τσοντάρει το κράτος με κάτι ντις.... Σωστό!!!
Πάντως ένα είναι το σίγουρο το εισιτήριο δεν θα το γλυτώσουμε με κανένα τρόπο, εδώ είμαστε και θα το θυμάστε... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, μπορεί να είπαν 10 Ε και να κλοτσήσαμε, αλλά σίγουρα όταν θα μας πουν 3-5 Ε θα μας φανούν και λίγα.
Μπανάκι σε λίγα χρόνια στο Στόμιο, στην Κακιά Σκάλα και πολύ μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: