Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ

Μόνο στον Πλάτανο δεν πέσαμε μέσα μιας και κάποιος με υψηλότερη μοριοδότηση απο τον Νομό, δήλωσε το συγκεκριμένο σχολείο. Έτσι αντί του Σιμόπουλου Νικόλαου, διευθυντής γίνεται ο Μακρής Άνθος απο το δημοτικό σχολείο Κολυμβαρίου.
Έχουμε λοιπόν
Γενικό Λύκειο Κισάμου.   Παπαευαγγέλου Χάρης
Επαγγελματικό Λύκειο.    Ζουριδάκης Νεκτάριος
1ο Γυμνάσιο Κισάμου.     Ψαράκης Γιώργος
2ο Γυμνάσιο Κισάμου.     Μαζοκοπάκη Τόνια
Στην πρωτοβάθμια
1ο Δημοτικό Κισάμου.   Μαζοκοπάκη Μαρία
2ο Δημοτικό Κισάμου.   Μπατουδάκης Μιχάλης
3ο Δημοτικό Κισάμου.   Σπανουδάκης Αντώνης
Δραπανιά.                     Κουφάκη Ελπινίκη
Πλατάνου.                     Μακρής Άνθος

Με το σύστημα αυτό έμειναν έξω απο θέσεις διευθυντού οι Μουντάκης Δημήτριος που είχε επιλέξει μόνο το ΕΠΑΛ Κισάμου και Παρτσαλάκη Ελένη πρώην διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου.
Καλή συνέχεια και καλή συνεργασία με τους συλλόγους γονέων που είναι και οι βασικοί μοχλοί λειτουργίας των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: