Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά την επιστολή του Δήμου προς τον Νέο Εμπορικό σύλλογο Κισάμου με τίτλο "Παράβαση κανονισμού φορτοεκφόρτωσης" που δημοσιεύσαμε και μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ, ο σύλλογος απέστειλε την εξής επιστολή στον Δήμαρχο.
Αξιότιμε κ.  Δήμαρχε
Όλα τα μέλη του συλλόγου μας, είναι πρωτίστως δημότες Κισάμου. 
Όταν ο Δήμος Κισάμου με όλους τους μηχανισμούς που κατέχει δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των κανονισμών του, πως είναι δυνατόν να ζητάτε από τον σύλλογο μας να «συνετίσει» τα μέλη του.
Οι κανονισμοί σας σχετικά με την πλατεία δεν είναι ξεκάθαροι σε μας, γιατί ποτέ δεν τις κοινοποιήσατε στο σύλλογο μας.
Ας αναλάβει ο καθένας επιτέλους τις ευθύνες του, μόνο έτσι μπορούμε να συζητάμε για συνεργασία.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ο Πρόεδρος                           ο Γ. γραμματέας
Πατεράκης Ευάγγελος          Παπαδάκης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: