Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στις 21 αν δεν κάνω ήταν το θέατρο αλλά οι αφίσες θα μείνουν γιατί... μπορεί να ξαναγυρίσει. Είπαμε όλα πηγάζουν από μας, παρακαλώ βέβαια και την κυρία που μου έκανε την παρατήρηση επειδή είπα ότι δεν χρειάζονται τόσες πολλές αφίσες σε τόσο μικρούς δρόμους ..... να πάει να τις μαζέψει... Και δεν είναι μόνο αυτός ο δρόμο, πηγαίνετε και προς Μαύρο Μώλος γεμάτοι οι στύλοι και εκεί.
Μήπως είναι καιρός να βάζουμε το πρόστιμο που μπορεί να μπει σε αυτές τις περιπτώσεις; Μόνο έτσι συνετίζεται ο Ρωμιός....

Δεν υπάρχουν σχόλια: