Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Σχετικά με το μικρό αρθράκι που δημοσιεύσαμε την Δευτέρα 24 Ιουλίου και γινόταν αναφορά στον βουλευτή της Ν.Δ Ηρακλείου κ. Αυγενάκη με τίτλο "ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ... ΑΥΓΕΝΑΚΗ;" το οποίο εν μέρει πήραμε απο την σελίδα Zoosοs.gr που το έγραψε η κ. Ελένη Ηλιοπούλου, και συμπληρώσαμε για την κατάσταση που έχουμε εμείς εδώ στην Κίσαμο προτείνοντας λύσεις.... πήραμε το εξής e-mail  
Ονομάζομαι Νίκος Κανέλλος και είμαι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Παίρνω το θάρρος να σας στείλω αυτό το μήνυμα αναφορικά με την πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το πρόβλημα διαχείρισης των αδέσποτων στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης. Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένος γύρω από τα θέματα των ζώων, έχοντας και κάποια προσωπικά βιώματα, μελέτησα με προσοχή την ερώτηση του. Θεωρώ ότι υπάρχει μια μεγάλη αδικία σε βάρος του εν λόγω βουλευτή με το χθεσινό σας άρθρο (http://sadentrepese.blogspot.gr/2017/07/blog-post_155.html), αφού σε καμία περίπτωση δε ζητάει τη θανάτωση των αδέσποτων. Επιπλέον, είδα ότι έκανε και διευκρινιστική ανακοίνωση γι' αυτή την ερώτηση τονίζοντας ότι είναι ενάντια στην ευθανασία αδέσποτων ζώων. Δεν περίμενα, λοιπόν, από το site σας να θίγει την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που απλώς φαίνεται να περιγράφει και να επισημαίνει μια δραματική κατάσταση. Ίσως θα πρέπει να αποκαταστήσετε άμεσα το -κατά τη γνώμη μου- συγκεκριμένο ατόπημα, δημοσιεύοντας επακριβώς την ερώτηση του και το τι προτείνει (όπως έκαναν κι άλλοι).
Σας ευχαριστώ,
Με εκτίμηση,
Δρ Νίκος Κανέλλος

Πολύ ευχαρίστως να δημοσιεύσω το e-mail  σας κύριε Κανέλλο αν και πρέπει να καταλάβετε οτι αφενός πρώτον το άρθρο το πήραμε απο επίσημο σαιτ ενυπόγραφο και κατά δεύτερο εμείς κάναμε μια αναφορά για να θίξουμε το γενικό πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα και δεν μπορεί να το λύσει κανένας...ούτε και η Νέα Δημοκρατία. 
Μάλιστα θεωρώ οτι η ψήφος των φιλόζωων μετράει... μετράει πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: