Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΔΕΙΑ.....

Αν και ο φάκελος ήταν πλήρης, κάποιες ημερομηνίες δεν προλάβαμε και το αποτέλεσμα είναι οτι η ομάδα δεν πήρε την πολυπόθητη αδειοδότηση. Έτσι του χρόνου θα αγωνιστεί με νέους ποδοσφαιριστές όλους κάτω των 23 ετών και θα περιμένει, ως και σήμερα, να δει πόσους μπορεί να κρατήσει απο τους παλιούς (λένε για 3) κι αν μπορεί να κάνει περισσότερες ή λιγότερες ανανεώσεις.
Με απλά λόγια η ομάδα ξεκινάει απο το μηδέν και το ρόστερ της θα είναι πολύ νεανικό.... 
Τα ευχάριστα βέβαια μέσα στην απογοήτευση, είναι οτι η ομάδα έχει κάνει κάποιες κινήσεις, που ευτυχώς οι περισσότεροι είναι ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, αλλά και οτι κρατάει και τον Τουλουπάκη Γιώργο στο τιμ των προπονητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: