Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες αντικειμενικών μορίων όλων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...και για τα σχολεία της Κισάμου.
Στον σχετικό πίνακα με σειρά μορίων 
α) Παπαευαγγέλου Χ.
β) Ψαράκης Γ.
γ) Ζουριδάκης Νεκ.
δ) Μουντάκης Δημ.
ε) Μαζοκοπάκη Αντ.
Και εδώ θα έχουμε μια μονομαχία γιατί έχουμε 4 σχολεία και οι υποψήφιοι είναι 5. 1ο και 2ο Γυμνάσιο, ΓΕΛ, και ΕΠΑΛ.
Φυσικά δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς τίποτα γιατί αφενός οι υποψήφιοι διευθυντές δεν έχουν δηλώσει ακόμα το σχολείο προτίμησης τους, αλλά υπάρχει και η περίπτωση υποψήφιοι με περισσότερα μόρια απο άλλα σχολεία του νομού, να δηλώσουν προτίμηση τα σχολεία του Δήμου μας.
Περιμένουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: