Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ!!!

Διαβάζω στην επίσημα σελίδα του ποδοσφαιρικού σωματείου Ο.Φ.Ιεράπετρας.
"Πριν δύο εβδομάδες σας ανακοινώσαμε ότι εμείς οι διοικούντες τον ΟΦΙ αδυνατούμε να κατεβάσομε τον ΟΦΙ στην Γ' Εθνική λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάτι που όλοι ξέρομε καλά ότι για τον ΟΦΙ θα ήταν η απαρχή πέτρινων χρόνων, για δε το ποδοσφαιρικό Λασίθι θα ήταν μια βαριά ήττα. Έστω και στο ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ, βρέθηκε λύση και ο ΟΦΙ θα κατέβει στην κατηγορία όπου δικαιωματικά ανήκει. Η λύση βρέθηκε μετά την ευγενή χορηγία της εταιρείας CHRISSI DAILY CRUISES  και την ταυτόχρονη συμμετοχή της στο  Δ.Σ. του ΟΦΙ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, και ευελπιστούμε και αγωνιούμε για εποικοδομητική συνεργασία, τέτοια που να απογειώσει την ομάδα μας και το Γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο.
Αγαπητοί  φίλοι του ΟΦΙ αγαπητοί συμπολίτες, ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ".


150.000Ε ζητούσε πριν κάμποσο καιρό η ομάδα της Ιεράπετρας και τα βρήκε.. όσο για τον επενδυτή μάλλον θα πάει κόντρα, αν και όμορος, με την Παλαιόχωρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: