Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ...

... θέλει να ευχαριστήσει την Π.Υ. Κισάμου, αλλά και τις Πυροσβεστικές δυνάμεις του Νομού Χανών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς (ξημερώματα Σαββάτου), στις κοινότητες Σφηνάρι και Πλάτανος του Δήμου μας. Επίσης, ευχαριστούμε τους εθελοντές "Σαμαρείτες" για το γεγονός ότι προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, σε μια δύσκολη στιγμή.
Για ακόμα μια φορά έγινε σαφές, ότι η απερισκεψία ή ο δόλος μπορούν να αποδειχθούν καταστρεπτικοί παράγοντες, σε μια κοινωνία που λειτουργεί αρμονικά και οργανωμένα. Απαιτείται από όλους μας υπευθυνότητα, ώστε να αποφεύγονται πυρκαγιές, πόσο μάλλον όταν τίθενται σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: