Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Από την άμμο και τους φοίνικες μέχρι το κρυστάλλινο νερό, οι παραλίες είναι γνωστές για την αφθονία των υπέροχων χρωμάτων τους. Όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε την ομορφιά των παραλιών λευκής άμμου που αντιπροσωπεύουν τις ιδανικές τροπικές διακοπές. Ωστόσο, λόγω των γεωλογικών παραγόντων, πολλές παραλίες έχουν κόκκινη, μαύρη ή ακόμα και πράσινη άμμο που προσφέρει μια εξίσου όμορφη αλλά και μη συμβατική εμπειρία. Το Insider επέλεξε 6 παραλίες γεμάτες χρώμα σε όλο τον κόσμο που θα σας εντυπωσιάσουν. Ανάμεσα τους βρίσκεται μια ελληνική παραλία γνωστή για τη ροζ απόχρωση στην άμμο, το Ελαφονήσι.
1. Horseshoe Bay, Βερμούδες Δίχως εγκαταστάσεις, δημόσια, βάζεις όπου κάνεις κέφι την ομπρέλα σου.
2. Παραλία Punalu’u, Χαβάη Δημόσια παραλία δίχως ομπρέλες και μαγαζάκια βάζεις την ομπρέλα σου όπου θέλεις ακόμα και κάτω απο του φοίνικες.
3. Kaihalulu Bay, Μάουι. Δημόσια παραλία πρέπει να κρατάς τα απαραίτητα, πολύ απομονωμένη.
4. Glass Beach, Καλιφόρνια. Η παραλία των γυαλιών δίχως ίχνος ομπρέλας υπερπροστατευόμενη....
5. Pensacola Beach, Φλόριντα Η παραλία των ξενοδοχείων....
6. Ελαφονήσι, Κρήτη... η παραλία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: