Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτήν την πόλη είναι η μη εκτέλεση των αποφάσεων, του Δημοτικού συμβουλίου. Θα το κάνω λιανά αν και το έχω γράψει πάμπολλες φορές. Η απόφαση που είχε παρθεί είναι να κλείνει η Σκαλίδη απ' άκρου σ' άκρου, συν ένα κομματάκι της Ομογενών Αμερικής. Απόφαση που δεν σχολιάζουμε αν είναι σωστή ή λάθος αλλά αν εφαρμόζεται και πως; 
Δυστυχώς η απόφαση εκτελείται απο τους κατοίκους.. στα δυτικά και στην Ομογενών Αμερικής.... και εφόσον το θυμηθούν κλείνουν και την πλατεία Τζανακάκη με την ανατολική Σκαλίδη. Άρα μιλάμε για μια απόφαση που δεν εφαρμόζεται, αλλά όποιος θέλει κλείνει και ανοίγει τον δρόμο ΤΟΥ, και αν δεν βρίσκεται την ώρα εκεί, δίνει και μια "παραγγελιά". 
Τα παραπονα πολλά, καθημερινά, μάλιστα αρκετοί έχουν κουραστεί να διαμαρτύρονται... και το πήραν απόφαση. 
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας της πόλης ας κάνει κάτι ... αν και ξέρω οτι προσπαθεί να λύσει προβλήματα σε πολλά μέτωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: