Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΑΝΟ

Μια φωτογραφία μου έστειλαν απο την Περιφέρεια μαζί με το παρακάτω κειμενάκι... πιστεύω όχι για να με πικάρουν...
Από τα εγκαίνια του γηπέδου Καντάνου που θα καλύπτει αθλητικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγιναν από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κισσάμου-Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιου, του Δημάρχου Αντώνη Περράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή, 

Πάντως αυτό ..."που θα καλύπτει αθλητικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής" με προβλημάτισε λίγο... γιατί όλο και κάτι θα ξέρει ο Περιφερειάρχης που δεν το ξέρει ο υπόλοιπος ντουνιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: