Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισάμου και ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του "Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας".
Διοργανώνουν το 10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 20 Αυγούστου στην παραλία του γηπέδου της πόλης της Κισάμου. Το 10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής ενότητας Χανίων.
Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτόγενη τομέα οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, την γεύση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων. Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν, Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι.
Το Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας αποτελεί έναν θεσμό που πρέπει να παραμείνει και να στηριχθεί, κυρίως, από τους Δημότες της Κισάμου. Είναι ένας θεσμός που προωθεί τις παραδοσιακές μας αξίες και διαφημίζει τον τόπο μας και ταυτόχρονα δύναται να αποτελέσει ένα οικονομικό στήριγμα για τις τοπικές επιχειρήσεις.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου έως τις 31 Ιουλίου 2017.
Παράλληλα, καλούνται τοπικές επιχειρήσεις να μπουν χορηγοί της εκδήλωσης και να στηρίξουν το θεσμό.

Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες
Μαρακάκη Βίκυ –Ανδρουλάκης Μανώλης Τηλ: 2822340222
fax:2822083327 Email : koinofelisdkis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: