Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

8 ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Πονεντογάρμπης... χθες στα Φαλάσαρνα και λόγω των αγώνων SupSurf, ο κόσμος πολύς. Φυσικά και η δουλεια των ναυαγοσωστών που κάθισαν ως αργά το βράδυ. Οκτώ διασώσεις είχαν χθες τα παιδιά και σε δυο περιπτώσεις τους πρόλαβαν την τελευταία στιγμή. 
Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο τα παλληκάρια. 

1 σχόλιο:

tolis lefakis είπε...

Μπράβο κ πάλι μπράβο στα παιδιά,Όπως βλέπω την φώτο ξέρω τον πρώτο ναυγαγοσωστη αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα τού ξέρω ότι είναι από το Καστέλλι κ είναι κάθε μέρα στην παραλία μαύρος μολος τα λέγαμε κάθε μέρα στου Καστανακης,θα παρακαλούσα να μού πείτε πως λέγεται