Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ.... "η εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων είναι υποχρεωτική για την ανάδοχο εταιρεία" ... για τον λόγο αυτό..
Ζητούμε με τις προβλεπόμενες διαδικασίες που απαιτούνται και ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, μεσούσης της τουριστικής περιόδου,να επιμεληθείτε, άμεσα για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών να εκτελούνται πλέον και αμέσως από άλλο μέσο. Το αν θα είναι από πλοίο που θα θέσει η συμβεβλημένη εταιρεία ή αν θα παραχωρηθεί το δρομολόγιο και η επιδότηση του σε άλλην, είναι απόφαση που πρέπει να ληφθεί εντός της εβδομάδας και να αρχίσουν τα δρομολόγια αμέσως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: