Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εντάξει περνάς την πρώτη αφίσα είσαι και στραβός δεν την βλέπεις, περνάς την δεύτερη, την τρίτη ..έ κάποια θα δεις και μόλις την δεις θα τρέξεις να κόψεις εισιτήριο... χαχαχαχα
Βέβαια μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται άδεια για αφισοκόλληση ή επιτρέπεται σε σημεία που έχει ορίσει ο δήμος. Ο δήμος μας όμως δεν έχει ορίσει κανένα σημείο οπότε όλες οι αφίσες παράνομες. Όχι ότι θα αλλάξει και κάτι αλλά πάντα εκεί μένουν ως την επόμενη φορά.... του χρόνου δηλαδή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: