Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ που συνεδρίασε προχθές χορήγησε άδειες Football League μόνο σε δύο ΠΑΕ, στον Παναιγιάλειος (που κατά 99.99% θα έχει προπονητή τον Σπύρο Μπαξεβάνο) και στα Τρίκαλα. Όλες οι άλλες ομάδες «κόπηκαν» λόγω μη εκπλήρωσης κριτηρίων
- Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ λόγω μη εκπλήρωσης:
α) των κριτηρίων υποδομής,
β) των νομικών κριτηρίων, και
γ) των οικονομικών κριτηρίων
Κριτήρια που θα τα λύσει λίαν συντόμως, αλλά καιρός να καταλάβουμε πλέον οτι αυτή η ομάδα για να αγωνίζεται στα σαλόνια, κάνουν θυσία κάποιοι άνθρωποι και ειδικά ο πρόεδρος της. Δίχως γήπεδο, δίχως φιλάθλους, καταφέρνει να σώζεται και να ανεβαίνει. Ας καταλάβουμε λοιπόν οτι είναι χρέος μας να την στηρίξουμε - ειδικά κάποιοι "νέοι φίλαθλοι" που γράφουν τελευταία κριτικές δίχως να έχουν πατήσει έστω ένα παιχνίδι να την δουν- και απο την νέα σεζόν ας κάνουμε αυτό πρέπει, αν θέλουμε να έχουμε ομάδα στην Β΄σε τάξη κατηγορία.
Το ανέβασμα είναι πολύ δύσκολο ..το κατέβασμα πανεύκολο φτάνει και μα μέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: