Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
"Η ΛΑΝΕ πλέον αποτελεί παρελθόν! Η ανάπτυξη του τόπου μας θα έρθει μέσα από τον διαχωρισμό των γραμμών που έχουμε ζητήσει! Το αρμόδιο Υπουργείο, δρώντας υπεύθυνα, ταυτίστηκε πλήρως με τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής, της Περιφέρειας και όλων των τοπικών Βουλευτών και αποδέσμευσε την εταιρεία από τις γραμμές μας, μια εταιρεία που μας ταλαιπωρεί αδικαιολόγητα εδώ και καιρό. Για την τρέχουσα περίοδο το νησί μας θα πορευτεί με τα υπάρχοντα τοπικά δρομολόγια, που μπορεί να μην δύνανται να υποκαταστήσουν πλήρως τις περιφερειακές συνδέσεις, μπορούν όμως να φέρουν πολύ κόσμο στα Κύθηρα (όπως ήδη φέρνουν) και να περιορίσουν σημαντικά τις απώλειες των επαγγελματιών. Εξάλλου αυτή τη στιγμή το νησί μας έχει πολύ κόσμο, παρά τα προβλήματα.
Η προβολή του νησιού μας συνεχίζεται δυναμικά στην ηπειρωτική χώρα, γιατί αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ στάση ευθύνης και αλήθειας που μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στην σεζόν, κατά την οποία αξιώνουμε να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ αρνητικό δημοσίευμα για το νησί μας, παρά μόνο θετικά!
Τα Κύθηρα ήταν, είναι και θα παραμείνουν ένας από τους ποιοτικότερους και ομορφότερους νησιωτικούς προορισμούς της Χώρας και εμείς θα συνεχίσουμε να δρούμε με εξωστρέφεια παρά το πρόσκαιρο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε φέτος.
Συγχαίρω δημόσια τις 2 παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας για την συνεργασία και τη σύμπνοια πάνω στο θέμα αυτό, παρά τις φωνές λαϊκισμού και ανευθυνότητας που δυστυχώς ακόμα ακούγονται... η συναίνεση, όσο και αν ενοχλεί, θα επικρατήσει και θα κατισχύσει των πάντων... όχι μόνο στο Τσιρίγο, αλλά σε όλη τη Χώρα.."
Στρατής Χαρχαλάκης

Θα επαναπροκηρυχθούν λοιπόν όλες οι γραμμές με τα ίδια μισθώματα από του χρόνου.... Το ερώτημα είναι τι θα απογίνει η πύλη εισόδου της Κρήτης απο δυτικά... το λιμάνι μας; Ποιος την σαμποτάρει πάλι;
Συνεχόμενα τα σκαμπίλια ..... 

2 σχόλια:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Ενημερωθήκαμε από το γραφείο του Υφυπουργού κου Σαντορινιού ότι: Εκδόθηκε η έκπτωση του Βιτσέντζος Κορνάρος και αναρτήθηκε η πρόσκληση, διεθνής, σε τρίτους πλοιοκτήτες. Δεν φαίνεται ύπαρξη κατάλληλου σκάφους ικανού να προσεγγίζει στους λιμένες του δρομολογίου μεταξύ των οποίων και τα Αντικύθηρα. Υπάρχει ικανότητα για Κίσσαμος Γύθειο μόνο. Αυτά προς το παρόν. 17.07.17

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κύριε Αννουσάκη αν το σχόλιο σας δεν είναι κατάλληλο δεν θα εμφανιστεί.. είναι όμως και το βλέπετε.
Ευχαριστώ