Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στις 8 Μαΐου 2013 στη συζήτηση για την άνοδο του Κισαμικού στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία προεδρείου και φιλάθλων της ομάδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι εκφράστηκαν στο σύνολό τους (ο καθένας με τη θέση του) ότι επιθυμούν η ομάδα μας να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα που είναι το γήπεδο Κισάμου. 
Η Δημοτική μας παράταξη πάντα στο πλαίσιο της συνεργασίας και της κατάθεσης προτάσεων προς επίλυση θεμάτων (σεβόμενη πάντα ότι τον πρώτο λόγο τον έχει η Δημοτική Αρχή) ανέλυσε τις θέσεις της και δεν ζήτησε να ψηφιστούν συγκεκριμένες προτάσεις αλλά συμφώνησε στο να παρθεί μια γενική και ομόφωνη απόφαση στο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να αγωνιστεί με τις προϋποθέσεις που έθεσε το Δ.Σ. και ο πρόεδρος κος Ροκάκης και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 
Ωστόσο, αν και έχουν περάσει ήδη δύο μήνες, με τον χρόνο πλέον να πιέζει αμείλικτα αφού ο Κισαμικός ξεκινάει επίσημα την προετοιμασία του την επόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου, δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. 
Γι’ αυτό δηλώνουμε ότι .....
...είναι απαράδεκτες για ακόμη μία φορά οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, δεν συμφωνούμε μ’ αυτές και ζητούμε άμεσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Τροποποίηση του προϋπολογισμού» ώστε: α) να προωθηθεί η διαδικασία προμήθειας του χλοοτάπητα και β) επιχορήγηση της ομάδας (βάσει του άρθρου 202, Ν. 3463/ 06 και του άρθρου 72 του Ν. 3852/10), με το ποσό των 30.000 ευρώ τουλάχιστον για να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες ώστε η ομάδα μας να ξεκινήσει την προετοιμασία της και δίνει τους αγώνες της στο γήπεδο Κισάμου. 
Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη είναι όλη δικιά σας. 
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης 
Φρόσω Σκουλάκη   

Δεν υπάρχουν σχόλια: