Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΚΙΕΣ.....

Επίθεση Γκούμπλια στον Κισσαμικό!
Επίθεση προς τα μέλη της τωρινής διοίκησης του Κισαμικού εξαπέλυσε ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Γκούμπλιας, κάνοντας λόγο για ασυνέπεια στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας την περσινή σεζόν.
Με δήλωση που εξέδωσε ο πρώην τεχνικός του χανιώτικου συλλόγου, επισημαίνει τα εξής:
«Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Με αυτή τη ρήση ξεκινάω τη δήλωσή μου, αναφερόμενος στην παρελθούσα συνεργασία μου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Σ. Κισαμικός. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κρήτης και όχι μόνο ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα (ειδικά σε ότι αφορά στο οικονομικό σκέλος), από την πλευρά της διοίκησης, παρά τη λύση της συνεργασίας με τη λήξη του πρωταθλήματος. Προβαίνω σε αυτή την δήλωση, θέλοντας:
1) να εκτεθούν στη δημοσιότητα τέτοιου είδους συμφωνίες, που δεν τηρούνται, από όποιους κι αν συνάπτονται.
2) να προλάβω επικείμενες »συμφωνίες», τουλάχιστον με το Δ.Σ. που συνεργάστηκα.
Καλώ τον Σύνδεσμο Προπονητών Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” να πάρει θέση γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι "η συμφωνία νικάει νόμο".

Ξέρω εγώ ποιοι φταίνε....αυτοί που σε κράτησαν όλη την σεζόν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: