Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ....

Εγώ σας το ΄λεγα ότι στο μόνο μέρος που θα μπορούσε να φάει με την ησυχία του (την κακαβιά του) θα ήταν το Καστέλλι ...Έτσι λοιπόν το Σαββατόβραδο με το φως των κεριών πολύ οικογενειακά μας τίμησε σε παραθαλάσσια ταβέρνα....όπου ελάχιστοι τον πήραν χαμπάρι και αυτό επειδή είναι ο άνθρωπος πολύ ..χοντρός!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι γνωστό σε όλους ....ότι ο Τιτανοτεραστιος το έχει στο τσεπάκι του το Καστέλλι ..... οι πελάτες δεν δικαιούνται να φωνάζουν

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μάλλον παρεξηγήθηκαν οι χοντροί στην προκειμένη περίπτωση αγαπητέ άγνωστε ...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη , δηλαδή δεν περάσαν οι προύχοντες να του υποβάλλουν τα σέβη τους ... να κλειδώσουν και τις υποψηφιότητες τους....μόνο στο MAIX πήγανε ?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν ξέρω αλλά δεν πιστεύω... ποιος διακινδυνεύει τέτοια πράγματα σε τέτοιες εποχές;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να πήγε στου Τσέγκα γιατί εκεί έφαγε και ο Γιωργάκης !

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ήσυχη.... με αμμούτσα

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιπροεδρος καθησε σαν κυριος οπως και ο Γωργακης με τους συνεργατες του και δεν χρειαζετε κανενος την αδεια
υποψηφιοτητες δεν κλειδωσαν οι διαδικασιες ειναι ανοιχτες.
τα δηλητηρια κρατηστετα για τους εαυτουσ σας

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλά ρε Γιάννη ακόμα ΠΑΣΟΚ είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑς ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕς,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑς ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙς ΝΑ ΤΟΥς ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΑ ΠΩς ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑς ΣΤΑ ΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΑΠΙΕΙ