Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΡΕ ΜΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ:

35 μέτρα σύρμα χρειάζεται για να κλείσει το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής....να κλείσει και να μην μπαίνει κανείς μέσα που καταστρέφει....και παρ΄όλο που οι υπεύθυνοι και υπόλογοι το ξέρουν, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. 
Ας καταλάβουν όμως ότι εκλέχτηκαν για να κάνουν την ζωή μας καλύτερη, να προφυλάξουν την περιουσία του δήμου, της δική μας δηλαδή και να προσπαθήσουν να κάνουν και κάτι που θα μας βγάλει από την αιώνια "επιστροφή" που μας οδηγούν.  
Αν δεν μπορείς να δημιουργήσεις, να κάνεις, να χαρίσεις, τουλάχιστον προφύλαξε αυτό που οι άλλοι έκαναν.....όχι οτι είναι και αυτοί καλύτεροι!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχουμε κυκλοφοριακό πάρκο και θέλουμε και να το περιφράξουμε;

Εγώ διάβασα στο πρόγραμμα - οραμα της Δημοτικής Αρχής ότι θα φτιάξουμε καινούργιο...

Ανώνυμος είπε...

Μία καλή ιδέα είναι να επισημα να το κάνουμε πίστα moto cross, άλλωστε το χρησιμοποιούν τα παιδιά ούτως ή άλλως.

Αν δεν συμφωνείτε με το παραπάνω, μετά την περίφραξη μπορούμε να βάλουμε καμιά 10αρια αρνιά να έχουμε και διαφορο.